Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Het team van God in de supermarkt bestaat uit Yvonne de WijnSamuel van Klinken, Remko BoesveldEva Jungjohan en Alfred Slomp. Eva verzorgt de administratie en Samuel, Remko, Yvonne en Alfred geven de workshops.

Meer weten?

In 2014 ontwikkelde Alfred Slomp samen met zijn studievriend Arjan Schoonhoven de workshop God in de supermarkt (www.godindesupermarkt.nl). Deze interactieve workshop over duurzaam boodschappen heeft vele consumenten al geïnspireerd om andere keuzes te maken. Arjan moest helaas afhaken wegens ziekte, maar gelukkig zijn Yvonne, Samuel, Remko en Eva het team God in de supermarkt komen versterken.

In 2019 verscheen Alfreds boek SuperWaar – je volgende stap in duurzaam boodschappen doen. En in 2020 schreef Alfred Het Groene Normaal, een oproep om groener uit de coronacrisis te komen. In 2023 verscheen zijn derde boek: Wat je wél kunt doen.

Het onderwerp klimaatverandering komt steeds meer in beeld en vanwege de behoefte om daar inhoudelijk met elkaar over door te kunnen praten, is de workshop God in de klimaatcrisis ontwikkeld. Een workshop waarin Yvonne, Samuel, Remko en Alfred vol passie het gesprek met de deelnemers aangaan om de prachtige maar ook zo kwetsbare aarde op een goede manier door te geven aan de generaties na ons.