Podcast Groene Mafkezen

Spraakmakende podcast over duurzaam leven

Mascha en Alfred delen hun verfrissende kijk op duurzaamheid

Veenendaal, november 2023 – Groene Mafkezen, het duurzame duo bestaande uit Mascha Bongenaar  (DuurzameKeuzes.com) en Alfred Slomp (spreker en auteur van o.a. Wat je wél kunt doen), kondigt met trots de lancering aan van hun nieuwste project: een boeiende podcastserie die duurzaamheid benadert met een lach en een doel. 

In een wereld waarin klimaatverandering zorgt voor zorgen en polarisatie, nemen Alfred en Mascha de luisteraar mee op een avontuurlijk pad naar een groene, eerlijke wereld. Ze belichten de leuke kanten van duurzaam leven, maar duiken ook in de valkuilen en dilemma’s waarmee velen worden geconfronteerd. 

Met een gezonde dosis humor en een praktisch handelingsperspectief, biedt de Groene Mafkezen-podcast luisteraars een unieke ervaring. Mascha brengt haar expertise op het gebied van duurzaamheid in en Alfred voegt zijn prikkelende kijk op zaken toe. In de podcast bekijken ze het duurzame nieuws van de week, geven ze praktische tips en bespreken ze vermakelijke anekdotes. Of je nu een doorgewinterde groene veteraan bent of net begint met het verkennen van duurzame keuzes, de Groene Mafkezen hebben voor iedereen iets te bieden.

 Mascha Bongenaar enAlfred Slomp nodigen iedereen uit om de Groene Mafkezen te volgen op hun reis naar een duurzamer en leuker leven. De podcastserie is te beluisteren op Spotify en Apple Podcast vanaf maandag 20 november (de dag waarop de eerste aflevering online komt).

 Voor persinformatie, interviews, of andere verzoeken kunt u contact opnemen met:

Mascha Bongenaar

mascha@duurzamekeuzes.com

+31 6 15125077

Alfred Slomp

alfred@godindesupermarkt.nl

+31 6 40790126

 Over Groene Mafkezen:
Groene Mafkezen is een initiatief van Mascha Bongenaar (DuurzameKeuzes.com) en Alfred Slomp (spreker en auteur van Wat je wél kunt doen), die hun krachten bundelen om duurzaamheid op een verfrissende en humoristische manier te benaderen.